Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
VR
BOTOU SHITONG COLD ROLL FORMING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD
Thuis

BOTOU SHITONG COLD ROLL FORMING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD

CHINA BOTOU SHITONG COLD ROLL FORMING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD certificaten
CHINA BOTOU SHITONG COLD ROLL FORMING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD certificaten
Mijn vereisten zijn volledig, ken ik dat. Maar u verstrekt genoeg geduld en technische suggestie. Tot slot werd ik de beste oplossing en goede kwaliteitsmachine van u. Dank u zeer!

—— Thomas

De machine is goed, kocht ik het drie jaar, nog in een goede het werk situatie. Als om het even welk lichaam me vraagt hoe over SHITONG-MACHINES, ik hen zal adviseren om de machine van SHITONG-MACHINES te kopen.

—— Otto Mashaba

Dit is mijn tweede keer koopt machine van dit bedrijf, omdat mijn besiness in het verleden de drie jaar wordt uitgebreid. De eerste machine die ik van SHITONG heb gekocht is goed, zodat wanneer ik nieuwe machines nodig heb, beslis ik opnieuw van hen koop.

—— Frances Badical

Dank voor steun me op mijn machineproject! Wens uw zaken die en hebben een rooskleurige toekomst een hoge vlucht nemen!

—— Mahammed

Ik ben online Chatten Nu

BOTOU SHITONG COLD ROLL FORMING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD

BOTOU SHITONG COLD ROLL FORMING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : shitong
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 100-200
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 60% - 70%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

CHINA BOTOU SHITONG COLD ROLL FORMING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Botou Shitong walst het Vormen van Machines koud Vervaardigend Co., werd Ltd gevestigd in 2001. Ons bedrijf is een uitvoerige onderneming het integreren productie, verkoop en de diensten. Wij zijn hoofdzakelijk toegewijd aan de ontwikkeling en de productie van het koude buigende broodje van de metaalplaat vormt materiaal.

Wij hebben hoogte - kwaliteits professionele teams, bekwame talenten, sterke technische kracht, sterke en onafhankelijke onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden, geavanceerd productiemateriaal en een perfect systeem van de naverkoopdienst.

Wij hebben groot vertrouwen in de kwaliteit en de precisie van onze producten. Onze klanten koppelen gezegd terug dat het een grote machine, geen lawaai, schone, zeer geavanceerde technologie is. En het heeft ook de eigenschappen van lichte structuur en redelijk ontwerp.

CHINA BOTOU SHITONG COLD ROLL FORMING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

Wij vervaardigen brede waaier producten van metaalblad koudwalsen als volgt het vormen van machine: het broodje van het kleurenstaal machine vormen, verglaasd tegelbroodje machine vormen, C/Z/U-purlinmachine voor de lichte bouw van de staalstructuur, de machine van het vloerdek, de productielijn van het sandwichpaneel, snelle vangrail machine vormen, rand GLB machine vormen en ander automatisch koud buigend broodje die materiaal vormen. Ons de uitvoerteam zal aan uw verzoek luisteren; het ontworpen team zal u het beste voorstel volgens uw verzoek tonen, en wij hebben ook het werk van de de aanbiedingsprecisie van deskundigengeschoolde arbeiders. De bevredigende oplossingen werden verstrekt aan klanten en vestigden een strategisch partnerschap op lange termijn.

CHINA BOTOU SHITONG COLD ROLL FORMING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

 

Wij zijn één van het beste dak en muurbroodje dat machinefabrikanten en leveranciers in China vormt. Wij hebben een zakelijke relatie op lange termijn met meer dan 26 landen gevestigd. Zoals Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Azië, Zuidoost-Azië, Afrika, Europa, Australië en Midden-Oosten.

CHINA BOTOU SHITONG COLD ROLL FORMING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

Wij zijn bereid om de economische en technische uitwisselingen met de wereld te bevorderen en handelsbetrekkingen met vrienden over de hele wereld duidelijk te maken van. Wij zijn er stellig van overtuigd dat een waar vennootschap op basis van de tevredenheid van klanten wordt gebouwd.

CHINA BOTOU SHITONG COLD ROLL FORMING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

Wat u nodig hebt of wilt, zult u het hier vinden. Zie voor zich. Kijk nu door onze E-commerceplaats en vergelijk. Ik denk u het ermee eens zult zijn dat dit uitstekende producten aan prijzen onder laagst in de industrie zijn. Ik beloof u dat zij probleemloos, steeds weer jarenlang en jaren zullen uitvoeren.

Contactgegevens
BOTOU SHITONG COLD ROLL FORMING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. jack

Tel.: +86 18932785588

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)